Workshop

För en stund sedan kom jag hem från en workshop jag varit på! Den var grym! En sjukt duktig tjej från USA hade klass. Ska dit imorgon igen, wiho!
Jag till höger på en show i våras.

Sportlovsläger

Idag har jag då undervisat dans på sportlovslägret.
Det gick jättebra och alla var såå duktiga. Hade först disco med 12åringar och äldre, sedan en kort lunch för att sedan ha disco med 7-9 år.
Riktigt kul!
Ska köra klasser med dom här grupperna imorgon och på onsdag också.
Här är jag till vänster när jag coachade tävlingselever i disco & street under en tävling.

God natt

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon blir det undervisning, ska bli riktigt kul! På kvällen ska jag själv också dansa. Godnatt!
Jag när jag coachade tävlingselever på danstävling förra helgen

Igår...

Jag & Elin för något år sedan.

Igår var jag som sagt på fest hemma hos Elin för att fira hennes födelsedag. Kul var det! Både gammalt och nytt folk om man säger så. Riktigt lyckat!
Synd bara att det tog sådan tid att åka dit och hem. När vi åkte dit tog vi fyra bussar för att komma fram och hem blev det två tunnelbanor och två bussar, dessutom en lång promenad sådär vid halv fem snåret. Men vad gör man inte? Hade ju en rolig kväll!
Vi hörs!

Redo

Nu är jag redo inför kvällen! Ska till Elin på födelsedagsfest, kommer bli grymt! See ya

Present till Elin & kavaj till mig

Tog en paus från koreograferandet och åkte till centrum :D Skulle köpa present till Elin som fyller år idag och ska ha fest idag ;) Hittade faktiskt bra grejer, så jag hoppas hon blir nöjd. Gick även förbi H&M och köpte en kavaj till mig :D

Nu ska jag fortsätta koreografera innan jag börjar göra mig i ordning för kvällen, är sjukt taggad! ;)

Koreograferar

Jag för en vecka sedan när jag coachade tävlingseleverna på tävling.
Vaknade för en stund sedan och tänkte nu koreografera lite till klasserna jag ska ha nästa vecka.

Pussar!

Estetiska Gymnasiets produktion

Från när vi gigade på KTH. Jag & Josefine är dom som sitter ned

Idag efter skolan åkte jag & Emelie och tittade på en produktion som några av mina kompisar var med och dansade på. Bland annat Josefine som är till höger på bilden. De hade dessutom koreograferat själva. Jag blev grymt imponerad, det var riktigt bra! Jättekul att se på!

Igång igen!

Igår efter skolan satt jag kvar och pluggade lite matte för att sedan åka direkt till dansen. Hade missat två onsdagar på rad tidigare. Först för att jag repade inför ett gig och sedan för att jag var sjuk. Så jag fick kämpa lite extra, men det gick bra på baletten eftersom jag var lite extra taggad. På jazzen gick det också bra fast jag fick kämpa lite mer för att lära mig de nya diagonalerna och det nya på koreografin som de gjort när jag varit borta. Men det är skönt att vara igång igen!

Undervisat & dansat

Idag tog jag mig en sista dag hemma från skolan för att verkligen bli frisk igen! Så nu hoppas jag att jag kan köra på som vanligt. På dagen ringde i alla fall Louise på dansskolan och frågade om jag kunde vikariera för en danslärare som blivit sjuk. Klart jag tackade jag till det, jättekul! Så jag hade min första klass med 7-8åringar och jag tycker det gick bra! Riktigt kul! Efter det åkte jag till nästa dansskola för att själv ha klass. Så åt middag där och tog sedan två jazz-klasser på rad. Tog igen för förra veckan då jag var på QX och så min ordinarie klass. Så kul att få dansa igen! Dock är min kropp inte riktigt frisk så blev väldigt utmattad och trött. Men det blir väl bättre snart.
Det här är när jag var lagledare på danstävling i lördags!

QX-galan

God morgon!

Igår kväll efter tävlingen blev det bara en kväll hemma, så jag kan bli riktigt frisk någon gång! Jag kollade på melodifestivalen och sedan på QX-galan där jag var med och dansade i början. En skön hemmakväll efter en lång dag med jobb helt enkelt.
Jag är med blå byxor och paljettkavaj till på vänstra halvan av scenen.

Flex Dance Cup

Jag & Emma när vi var prisutdelare på en danstävling för något år sedan.

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag var lagledare för alla elever som tävlade för min dansskola. Riktigt roligt är det! Få se all kämpaglöd på tävlingsgolvet, all glädje när de ropas upp till prispallen.
Det blir långa dagar. Jag var där från 9.30 till 19. Nu var det i alla fall nära hem så det var inte så farligt. Men det är så kul, så det är värt det i alla fall! Vi kammade i alla fall hem 11 finalplatser, 2 brons, 2 silver & 2 brons. Riktigt bra jobbat!

Juno

Såg på filmen Juno igår! Och den var riktigt bra tycker jag, så den rekommenderar jag till er!

Sjuuk..

Bild från Aftonbladet på QX, jag står i bakgrunden med blå byxor

Jag har blivit sjuk, väldigt sjuk dessutom. Därför har jag varit lite frånvarande från bloggen, men nu kör jag igen! Började med att jag vaknade upp i lördags med 38,1 i feber. Men ändå så tog jag mig till balettklassen och dansade nästan hela eftersom jag har missar lite och ska missa ännu mer när jag coachar danseleverna på tävlingar. I söndags fortsatte jag att köra på och coachade tre tävlingsgrupper i tre timmar och på kvällen repade jag inför QX i två timmar. I måndags var jag inte i skolan för att vila upp mig. Men klockan tre var jag på Cirkus för att repa det sista inför QX-galan. Sedan började galan klockan nio och höll på till tolv. Sedan när jag kom hem däckade jag i sängen med feber och i tisdags sov jag hela dagen. Och sedan dess har jag varit hemma. Mår i alla fall bättre nu, men är inte frisk än... Så blir det när man inte tar det lugnt. Men vad gör man när allt är så kul?

Giget på KTH igår

Igår gigade vi som sagt på KTH!
Det gick bra och var skitroligt! Efter det satt några av hos kvar och snackade, dans såklart. Det var så trevligt att tiden rann iväg och han bli tre innan vi drog oss hemåt.
Men så gick inte bussen på grund av snökaos så det blev taxi. Imorse när vi vaknade och såg att all undervisning i skolan var inställd blev vi glada, då fick vi sova längre än 1,5 timme som vi skulle fått annars.
Så då är vi lediga idag, får se om det går att hitta på något i det här vädret!
Jag med min sminkning vi fick av Anna igår, man ser inte så bra, men det var en riktigt häftig sminkning!

Gig på KTH ikväll

Vi fick sluta tidigare idag, vilket var perfekt eftersom jag annars skulle ha så lite tid hemma innan jag var tvungen att åka iväg igen. Men nu har jag hunnit vara hemma en stud och fixa i ordning det sista. Ikväll ska vi nämligen giga på KTH. Ska bli skitkul!

Sportlovsläger

Ska undervisa lite på sportlovet! Ska bli sjukt kul, så har ni tid och vill dansa lite på sportlovet tycker jag ni ska komma förbi, kommer bli grymt!

Rep inför QX-galan

Några av de nominerade på QX-galan

Idag repade jag i ungefär tre timmar inför QX-galan som vi ska göra öppningsnumret på. Ganska lätt dans, men ändå kul att vara med och få stå på scen lite! Det kommer visas den 19e tror jag, så då får ni titta på TV4! Efter detta hade jag 3 timmars jazz på dansskolan, dans dans dans! :D

6 februari 2011

Jag för något år sedan.

Idag hade jag streetklass. Var en riktigt kul koreografi faktiskt. Det är ungefär vad dagen ägnats åt, plus lite plugg och solsidan. Sweet.

Blåbärspaj

Har varit hos Ullis ikväll och där åt vi plus Caroline blåbärspaj, drack te och myste. En skön kväll helt enkelt!
Carolina, jag, Ullis, Josefine, Caroline, Elin hos Ullis för några månader sedan.

Cirkus Cirkör: Wear It Like A Crown

Igår kväll skulle jag och mamma titta på Cirkus Cirkör. Så innan det åt vi tapas i Gamla Stan, ett riktigt mysigt ställe. Sedan gick vi till Södra Teatern där det skulle vara. Och det var fantastiskt! De var så duktiga! Vackert, bra budskap, konstnärligt, överraskande, coola trix och lite konstigt, och riktigt riktigt bra!
Den här tjejen var grym! Lite dansig :)
Sista numret, det bästa numret tycker jag, sjukt häftigt!

En spontanare

Sebbe, Johan & jag hos Ullis för någon helg sedan.

Oj vad det händer mycket nu! Vet inte hur jag ska hinna med, men som tur är är det mest roliga saker, så det ska nog gå bra. Igår kväll när jag precis tänkte göra mig i ordning för att lägga mig ringde Carro och frågade om jag ville hänga med till Johan & Jens, och visst ville jag det. Så jag sket i mina sov-planer och fixade till mig lite för att åka dit istället där det var ett gäng grabbar vi hängde med. Det blev en riktigt rolig och trevlig kväll.

Whip My Hair

Mycket dans idag. Först på morgonen i skolan. Sedan gick jag en vanlig skoldag fram till 15.40. Då tog jag mig direkt till träningen där jag hade Commercial/Street, vi dansade till denna låt och på giget ska vi ha kläder inspirerande av videon. Så just nu håller jag på och knåpar ihop en outfit, lite svårt faktiskt. Efter den klassen hade jag 50 min på mig att ta mig till andra dansskolan, äta middag och byta om. Då blev det balett och direkt efter det jazz. Så har haft en dag full av skola och dans konstant. Nu ska jag sova så jag orkar med ännu mer dans och skola imorgon.
Puss!

Fresh

Idag har det varit en lång dag i skolan. Inte hänt så mycket speciellt. Har varit hemma en stund nu och kollat på lite Greys Anatomi. Nu ska jag läsa igenom juridiken, försöka få lite jobb gjort och ta en dusch. Hittade ett klipp med små klipp från elevshowen vi hade i våras jag tänkte visa, jättefint gjort tycker jag! Och kul att se på!

Jag är med i ett nummer på 3:54, jag sitter på knä i ett svart linne med en tiger på. Vill uppträda mera! :D

RSS 2.0