Bilder från Carros 18års-fest

Carro har lagt upp lite bilder på facebook från när vi firade hennes 18års-dag i lördags. Något motbjudande bilder, men vad ska man göra? Jag bjuder på det. Vi hade stört kul i alla fall! Grymt lyckat!! Vet inte hur jag ska lyckas slå denna fest när jag fyller 18!

Ansiktsbehandling

Efter skolan idag tog jag bussen till min ansiktsbehandling. Egentligen hade jag väntat lite för länge med att gå på den, men det såg bra ut sa hon! Efter det åkte jag hem och skrev min spanska presentation och åt middag, för att sedan åka till dansen. Vi hade jazz idag. Gjorde bara uppvärmning och sedan började vi på koreografin vi ska ha på showen och den är sjukt cool än så länge, wiho!
Weheartit

Malins skiva

Jag & Malin igår när vi var hemma hos Carro och firade hennes 18års-dag! <3
Har inte mått så bra efter gårdagen. Men det var bara att ladda om ändå. Josefine kom till mig vid halv fem. Vi började göra oss i ordning för att åka på Malins skiva dom hade på Gaudi. Riktigt trevligt var det! Synd att jag har 40 dagar tills jag fyller 18 bara så för mig blev det tidig hemgång, men det kanske behövdes också.

CARRO 18 ÅR!

Igår hände det en hel del. Först åkte jag & mamma till centrum och köpte present till några vi ska till nästa helg. Sedan åkte jag in till stan där jag hade balett. Efter det mötte jag Elin en snabbis innan jag åkte hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. För världens bästa Carro fyller år idag! Så hon skulle firas ordentligt! Och det gjorde hon! Sjukt lyckad kväll med en massa roligt taggat folk. Själv gick jag och la mig vid halv tio, tio, vilket verkligen bevisar hur jäkla kul det var!
Så här trötta var jag & Carro när bilden togs och så trötta är vi nog idag också

Danslärar-vikarie & cafe 60

Igår var en lång dag. Satt först kvar efter skolan med Emma & Schervin för att göra klart ett företagsekonomi-arbete. Sedan åkte jag med Schervin till skolan och handlade lite mat innan jag skulle jobba. Jag var nämligen vikarie som danslärare igår. Hade fyra grupper igår då. Var riktigt kul! Det svåra när man är vikarie så där är ju att få det på rätt nivå. Men det gick rätt bra tycker jag!
När jag jobbat klart åkte jag snabbt hem och duschade och bytte om och åkte sen till stan och mötte Camilla. Vi satte oss på Cafe 60 och myste. Vi träffas inte så ofta, men när vi ses är de så jävla trevligt. Axel & hans kompis kom förbi en snabbis också. Sen kom även Steffie, Sebbe & Arvid förbi en längre stund. Satt där till klockan ett nästan. Tiden bara rann iväg, så det var riktigt mysigt.

Tre timmars latinjazz

Har nu dansat tre timmar latinjazz / showjazz. Vi hade dubbelklass i det eftersom vår andra lärare vi ska ha i commercial var på andra upptåg. Skönt med lång klass då vi hann med lång uppvärmning, lång stretch, mycket styrka, många diagonaler & mycket koreografi. Mycket av allt helt enkelt! Vi gjorde riktigt mycket på ett litet Let's Dance stycke vi ska ha på showen i juni!
Ett showjazz-nummer jag gjorde förra året, jag är i mitten med blå shorts & rosa kavaj

Planering inför klasser

Kom precis hem från skolan och har ätit lite mellis nu. Sista lektionen idag var det engelska-prov och det gick faktiskt rätt bra.
Nu ska jag göra klart mina klasser jag ska ha imorgon när jag ska vikariera som danslärare i disco eftersom Cicci som är deras ordinarie lärare är i Tyskland och dansar. Har lite roliga saker planerat, hoppas dom gillar det!
Näst längst till vänster är jag på prisutdelningen på en tävling när jag tävlade disco!

Case competition, balett & jazz

I skolan hade vi Case Competition idag. Man fick helt enkelt ett problem i ett företag som man skulle lösa i grupp, sedan skulle man presentera sin lösning för en jury. Riktigt intressant, men svårt. Efter det åkte jag direkt till dansen för att ha balett och jazz. Svettigaste balettklassen den här terminen tror jag, det gick bra och jag hade en bra balans idag. På jazzen fortsatte vi med numret vi ska ha på showen i maj, blir grymt!

Fotvård & plugg

Direkt efter skolan idag åkte jag till min fotvårdare. Var där i en halvtimme för att sedan åka till mammas jobb så vi kunde åka hem tillsammans. Sedan dess har jag nästan pluggat konstant. Prov på träningslära imorgon och prov på 100 glosor i engelskan på torsdag. Kul!
Weheartit

Dans, idrott, utbildning & jazz

God kväll solstrålar!
Har blivit mycket träning idag för min del. Hade först dans första timmen i skolan, sedan sista timmen hade vi idrott då vi hade en skitjobbig hinderbana. Men det var kul.
Direkt efter det åkte jag till in utbildning jag håller på med inom disco. Till idag hade vi gjort klart våra nybörjardanser, börjat på fortsättningsdansen och gjort en musikanalys. Riktigt bra är det. Jag lär mig massor om hur jag ska vara så bra pedagog som möjligt. Svårt, men lärorikt och kul!
Sedan åkte jag hem, åt och pluggade lite innan jag åkte till träningen. Idag var det jazz. Va så sjukt trött idag bara så fick verkligen kämpa! Dessutom var det dålig luft i salen så kändes som att jag knappt kunde andas, men det är bara att kämpa! Och nu i efter hand känns det ju bra!
Jag och de två grupperna jag coachat lite den här terminen. Detta var på tävlingen i lördags när dom kammade hem de bästa placeringarna, etta & tvåa! Kan det blir bättre? Näe, dom va grymma :D

Balett & street

Idag tog jag igen en balettklass jag missat. Blir ju att jag missar en del balletklasser jag har på lördagar när jag åker på tävlingar och coachar. Så jag passade på idag när jag ändå var ledig. Efter det hade jag också street. Det var kul kul! Gjorde en annan koreografi som var annorlunda från den vi gjorde förra vecka. Riktigt bra.

Kalmarsundspokalen

En bild på mig och Rebecka under tiden då vi tävlade.

Nu har jag ju slutat tävla, men följde med på tävlingen för att vara lagledare för dansskolan. Den var i Kalmar och vi åkte i fredags och sov på hotell. Tävlade hela lördagen och kom hem vid halv två på natten.
Riktigt bra gick det för oss! 15 finalplatser och 6 pallplatser om jag minns rätt, av 26 dansare. Grymt! Extra stolt är jag så klart över grupperna som jag har coachat! Dom tävlade i samma klass och kom etta och tvåa. Ååh, nu ska vi fortsätta träna på ännu hårdare och bli ännu bättre!

Stress

Hey! Igår blev det för mycket för mig så hann inte riktigt med mig och inte att blogga heller. Efter skolan mötte jag upp Josefine och tittade lite på kläder, sedan mötte vi upp hennes kompis för att åka och sola. Sedan tog jag & Josefine en shoppingtur för att jag skulle hitta kläder till Malins skiva som är snart, gick sådär! Sen blev det dags för middag innan vi hade två dansklasser, latinjazz & commercial. Stress!
När vi gigade på KTH, jag är näst längst till vänster

Tre dansklasser

Fick sluta skolan lite tidigare idag vilken var riktigt skönt, så jag hann köpa en latte med Carro innan det var dags att åka in till dansen :D Åkte först och hade commercial på en dansskola. Sedan gick jag & Emma över till nästa dansskola :D Jag åt middag och sedan var det balett, kort paus och jazz. På jazzen började vi lite smått med en koreografi vi ska ha på vårshowen, kommer blir grymt! :D Puss
Med teamet på ett gig på KTH

Trött

Igår var jag sjukt trött. Försökte läsa en bok men höll på att somna. Tillslut åkte jag i alla fall iväg för att dansa, då brukar jag piggna till. Men icke, så fick kämpa mig igenom tre timmars jazz. Vi hade vikarie och sjukt kul var det! Synd bara att jag var så trött, kunde ju kanske fått ut mer av det om jag var lite piggare. Menmen, kul ändå :)

Converse premiär

Denna helg har jag tagit fram mina converse som jag haft fram och tillbaka till dansen nu ;) Riktigt härligt ;) Kanske börjar det bli vår nu!

Förra sommaren vid en sjukt glassig uteservering :D



Coachning & Street

Imorse skulle jag upp och jobba så hade ställt klockan, dock hade jag tydligen ställt den en timme för tidigt så den ringde redan vid 8.00 ;) Men det var skönt att komma upp och ha lite tid på sig i alla fall ;) Sedan åkte jag iväg och coachade tre dansgrupper som ska tävla. Jättekul och alla är sjukt duktiga! :D
Efter det åt jag lite lunch och åkte sedan iväg för att dansa själv. Det var street idag och vi hade en lärare jag aldrig haft förut som var jättebra! Vi dansade street till en lugn låt med Jason Mraz, väldigt intressant!
Innan ett streetnummer för något år sedan

En kväll hos Carro

Igår kväll tog jag mig en promenad till Carro. Vi tog ett glas vin och tittade lite på melodifestivalen. Sedan kom även Steffie, Sebbe, Viktor & Fredrik.
Vi snackade om Grekland, dit vi alla ska samtidigt i sommar, hade rap battles, sjöng till gamla 90-talslåtar, ja, en ganska sjuk kväll egentligen, men väldigt rolig!
Jag & Carro

Shopping från Stinsen & Sollentuna Centrum

Blev ju som sagt lite shopping igår som jag tänkte visa.
Byxor, BikBok 299 kr. Magkort Tisha, BikBok 149 kr. Eftersom jag handlade för över ett visst belopp fick jag även en goodiebag innehållande ett par söta strumpor med spetskant, en sjal och ett par fula solglasögon.
Nagellack, Depend 2 för 39 kr. Ear Cuff, Glitter 49 kr. Ring, Gina Tricot 99 kr.

Genomgång & balett

En vårshow för något år sedan

Idag var det balett som stod på schemat. Innan den mötte jag dessutom upp Emma så hon kunde gå igenom lite av det jag missade i torsdags när jag var på Operan och såg balett. Så det gjorde i i kanske en halvtimme, innan det blev dags för balett. Riktigt jobbigt var det idag, känns att det var en hel vecka sedan sist!

Snabbt träningspass

Tänkta att eftersom jag ändå behövde duscha kunde jag köra ett litet träningspass innan jag hoppade in. Detta gjorde jag:
  • Hoppade på stället som uppvärmning: 2 x 2 minuter
  • Utfall: 2 x 12 per ben
  • Smala armhävningar: 2 x 15
  • Och lite stretch på det
Teamet på gig på KTH, jag sitter i röd skjorta till höger!

Sollentuna Centrum & Stinsen

Efter skolan denna dag tog jag & Ullis bussen till Sollentuna Centrum för att shoppa lite. Dock var det ända vi hittade där en ring som jag köpte.
Så vi åkte till Stinsen där vi hittade desto mer. Ullis köpte ett par jeans, jag ett par höga brallor, ear cuff & en magtröja. Riktigt nöjd med mina köp är jag. Dessutom blev det en mysig fika på Waynes med latte & cheesecake.

Här är jag & Ullis igår innan vi mötte mäklaren vi skulle träffa!

Vi hade något mysigare fika idag!
Nu ska jag ta en dusch, känner mig så ofräsch för tillfället. Visar vad jag köpte sen! :D
Kram på er

SYNC, Altro Canto

Efter skolan idag åkte jag, Ullis & Carro till min mammas jobb där en mäklare jobbar som vi skulle intervjua till ett arbete vi gjorde. Det tog cirka en timme, efter det åkte vi in till stan där vi satte oss på ett café och tog en kaffe och satte oss med lite uppgifter vi fått i juridik. Sedan åt vi middag, en jättegod ceacarsallad för min del, och snackade massa skit ;) När vi ätit klart mötte vi upp Elin och gick till Operan där vi såg på balett. Det var sjukt bra! Blir så himla inspirerad! :D

Nu är det dags för mig att sova!


Vacker va..? :D

jazz-klass & föreställning på Cirkus

Idag efter skolan tog jag & Carro en snabb fika innan vi båda skulle iväg. Myspys! Sedan åkte jag direkt till dansen för att ha jazz-klass. Skitkul, läraren som vi hade är gryyym!
Efter klassen hade dansskolan show på Cirkus där några grupper uppträdde! Så jag och tre till från min grupp åkte dit för att kolla och det var sjukt bra, alla är så himla duktiga :D Blev sjukt inspirerad och ännu mer taggad på att dansa själv!

Nu är det dags för mig att siva... God natt...


Vad gjorde ni igår?

Igår efter att ha åkt lite fram och tillbaka då, så hamnade jag på kvällskvisten på dansskolan för en jazz-klass. Riktigt kul och härlig som alltid på måndagar, dock var jag sjukt trött i ögonen och huvudet på slutet, vet inte vad som hände. Men det var bara att rycka upp sig och köra järnet ändå!
Vad hade ni för er igår kväll?

7 mars 2011

Idag hade vi bara halvdag i skolan, vilket var riktigt skön start efter lovet, hade bara natur och idrott. Efter skolan åkte jag direkt till min discoutbildning jag gör.
Direkt efter den tänkte jag åka till nästa dansskola för att ta min klass, men även ta igen en klass som är innan min. Men dom hade ingen klass idag så istället fick jag åka hem och hinner vara hemma en stund nu, innan det är dags att åka igen.
Puss! <3
Näst längst till vänster står jag, prisutdelning på en tävling i Örebro för ett år sedan

There's always


Lite pappersarbete

Vaknade för några timmar sedan och har inte gjort mycket sedan dess. Ätit frukost, tittat på gamla avsnitt av OC och nu har jag gjort lite pappersarbete som har varit på hög länge, så det var skönt att få det gjort.

Andra chansen

Har haft en hemmakväll idag. Efter att ha ätit middag med Josefine så åkte jag hem. Har tittat på melodifestivalen och ätit mammas kladdkaka ;) Dansnörd som jag är så tittar jag ju på mello för dansens skull ;) Så ikväll hejade jag på Loreen eftersom hon enligt mig hade bäst dans! :D Tyvärr så gick hon ju ändå inte vidare

Stan med Jossan

Jag och Jossan i somrasmitt landställe / Jag vill ha sommar nu

Åkte som sagt in till stan med Jossan idag. Det var väldigt länge sedan vi sågs, så det var extra kul att få höra vad som hänt på senaste tiden. Jossan är så fin, vi kan ha väldigt allvarliga samtal, men samtidigt får hon mig verkligen att skratta så jag får ont i magen. Puss på er!

Sovmorgon

Idag  fick jag sovmorgon, även fast det är lov har jag inte haft alltför många sovmorgnar eftersom jag jobbat och dansat på dagarna. Så det var skönt idag. Idag ska jag åka in till stan med Josefine och titta i affärer och äta middag. Mys!
Jag och Josefine i somras på mitt land

The Chain

Den här veckan har en jätteduktig koreograf från USA varit här och undervisat på kvällarna. Jag var där i måndags och i tisdags och hon är grym!

Här är den koreografin vi gjorde i tisdags, såå fin :)

Tjejkväll med Johanna

Igår efter att jag dansat mötte jag upp Johanna för att äta lunch. Efter det åkte vi hem till hennes syrras lägenhet som vi fick låna över natten.

En riktig tjejkväll hade vi med naturgodis, panacotta, lite vin, ansiktsmask och Big Brother på tvn. Riktigt mysigt! Sedan somnade vi till en film.

När vi vaknade slöade vi hela dagen och åt lite lunch innan vi åkte åt varsitt håll.

Haha, riktigt snygga bilder på oss!

Harder Better Faster Stronger - Daft Punk

Tre timmar jazz

weheartit
Igår var jag på en tre timmars klass i jazz. Det var mycket svettigt och mycket roligt! Like it!

BALETT

Igår efter att jag hade undervisat klart så åkte jag in till nästa dansskola där jag hade balett i nästan två timmar. Lite svårare än jag är van vid, men det gillar ju jag. Riktigt kul var det!
Vad gjorde ni igår? :)

Grekland i sommar

Igår efter dansen skyndade jag mig hem, skyndade mig att göra mig i ordning och så åkte jag till Josefine där några av oss som ska till Grekland i sommar skulle äta middag. Dock missade jag middagen, men hann hänga med dom en stund i alla fall. Kul! Sjukt taggad på Grekland i sommar!
Här är sist jag var hemma hos Josefine. Då hon hade brunch för ett gäng tjejer.

Igår härjade jag omkring på tre dansskolor...

img_3408 (MMS)

Igår härjade jag omkring på tre dansskolor. Först hade jag två disco-klasser på första, sen åkte jag och tog en balettklass på en annan och sedan tog jag contemporary på en tredje. Riktigt nice! Nu är jag påväg till dansskolan för att ha mina sista discoklasser på lägret!


RSS 2.0