Sveavägen 60

Igår kväll mötte jag upp Camilla i stan för en mysig fika på Café 60. Vi har inte setts på länge heller, så vi ville i alla fall ses innan jag åker till Grekland. Åker ju imorgon! Taggad som bara den!
Fikade i alla fall i några timmar och pratade om livet så som vi alltid gör. Mys!
Jag & Camilla i vintras

Powerwalk, sit-ups & stretch

Idag var jag & Josefine hurtiga. Vi tog först en powerwalk i solen i 1,5 timme. Riktigt skönt att få svettas lite. Sedan gick vi hem till mig och körde lite sit-ups och stretchade baksida lår, höftböjaren, insida lår och rumpa. Och än så länge har jag inte blivit så ovig som jag brukar under uppehållen på somrarna, men i år har jag faktiskt stretchat och tränat ganska regelbundet!

Harry Potter

Jag & Elin på Hultsfredsfestivalen i helgen

Igår på dagen var jag här hemma med Josefine och låg ute och solade en stund på altanen, riktigt härligt!
Sedan på kvällen åkte jag in till stan och mötte Elin & Lena för middag och bio. Vi såg Harry Potter, sista delen. Och den var riktigt riktigt bra! Även fast jag inte är ett Harry Potter fan. Så den tycker jag ni allt ska se!
Pussar!

Pasta med Pontus

Igår blev det middag med Pontus på ett pasta-ställe som han visste om. Grymt god pasta. Halva portionen blev över så tog med mig en låda hem också. Vi hade riktigt trevligt. Satt och tog igen vad som hänt på senaste tiden eftersom det var ett tag sedan vi sågs sist. Trevligt värre!
Bilderna är från i helgen på Hultsfredsfestivalen. Gillar brillorna jag fick låna av en kille där.

BACK

Nu är jag tillbaka en stund igen. Har inte bloggat så mycket eftersom jag varit i Thailand 3 veckor och sedan i Hultsfred i fem dagar på festival. Men nu är jag hemma igen fram tills på fredag när jag åker till Grekland. Har i alla fall haft det helt helt underbart i Thailand och Hultsfred. Åh, det blir en bra sommar det här! :)

RSS 2.0