Första dagen på dansterminen

I lördags var första klassen på dansterminen. Och det var riktigt kul! Började dessutom i en ny grupp och det kommer bli grymt! Hade först balett och sedan jazz då vi gjorde en koreografi till denna låt! :D

Kräftskiva

I helgen hade familjen hyrt en sjö och en stuga för att fiska. Men eftersom jag började dansen igår kunde jag inte hänga med. Så istället bjöd jag över lite vänner på kräftskiva här i fredags. En mysig kräftskiva med Steffie, Ullis, Elin och Carolina. Senare kom även Johan och Patrik. En riktigt mysig kväll var det! Här kommer en bild på Steffie och mig i Grekland.

Studentmössan

Idag beställde jag studentmössan! Helt sjukt att man gör det första veckan i skolan och riktigt jobbigt för mig med beslutsångest när det finns så mycket att välja på också. Men kul ändå, det blir nog bra det här!

Kick-off

Igår slutade vi skolan 15.30, så jag & Carro tog tåget direkt till dansskolan där vi båda är nyanställda för i år, hon som receptionist och jag som danslärare. Det var nämligen Kick-off igår. Jättekul och trevligt. Det var ost & kex, 5kamp, champagneprovning, middag och kaffe & choklad. Så nu har jag som bara 18-åring redan varit på champagne provning, tycker det är lite kul. Men det var en riktigt bra kväll och nu är jag taggad för min undervisning och även min egna träning som börjar på lördag! Blev dock lite sent för att åka till skolan idag igen, så har varit riktigt trött idag, men vad gör man inte för dansen.

Första dagen på sista året

Idag började skolan igen efter det långa sköna sommarlovet. Dock var det bara upprop och lite information idag. I morgon börjar verkligheten på riktigt med vanliga lektioner. Efter någon timme i skolan åkte jag och några tjejer i klassen plus Isabelle till NK för att fika på Espresso House och mysa och snacka om allt som hänt sedan sist vi träffades. Var ju riktigt längesedan jag träffade nästan alla av dom. Senare kom även Madde och snackade lite med oss. En rätt mysig början på något inte alls mysigt i alla fall.

Mormor firas

Efter yogan åkte jag hem och duschade, åt lunch och gjorde mig i ordning för att åka iväg med familjen till Enköping. Där åkte vi hem till mormor & morfar för att fira mormor som fyllt år. Fina mormor <3
Hon ville inte ha någon present så hon fick en Cosmopolitan som pappa blandat och hällt i en glasflaska eftersom hon var här och smakade den för några veckor sedan och tyckte den var så god. Hon blev himla glad och ärligt nöjd över att inte ha fått någon annan present. Däremot fick jag ett jättefint silverhalsband med en söt berlock på. Även min morbror och hans familj var där och jag fick träffa min kusins barn för första gången. Henry, världens sötaste pojke!

Myskväll med Josefine & Johanna!

Igår kväll efter jag varit på Parkteatern i Vitabergsparken ringde Johanna & frågade om jag ville hänga med hennes och Josefine och ha myskväll. Vilket jag gärna ville!
Så jag tog tunnelbanan till Mörby där jag blev upphämtad av dom. Sedan åkte vi till Ica och handlade godis och sedan till film affären där vi hyrde film. Blev dock en dålig film som de andra valde, men det spelade inte så stor roll för mig.
När vi kom hem åt vi middag och fick höra på om allt från Magaluf som Josefine kom hem ifrån i fredags natt. Hon var så där brun och fin som jag inte är längre!

Yoga - kom igång

Idag blev det en tidig morgon eftersom jag och mamma skulle iväg på Yoga. Riktigt skönt var det! Det var inte en sådan jobbig yoga utan mest stretch och att sträcka ut. Vilket var mycket skönt på morgonen och bra för mig som dansare också.

Cullbergbaletten

Trots regnet idag åkte jag ändå in till Vitabergsparken och mötte upp Ester & Mathilda för att se Cullbergbaletten på Parkteatern. De var så söta och hade köpt sushi till mig som vi åt i ett lusthus för att få vara under tak och slippa regnet. De skulle börja klockan sex och nästan prick sex sprack det upp, så några minuter senare körde föreställningen igång i alla fall. Tur var det, för jag tycker det var riktigt bra. Kul att se!
Puss från Olivia

Veronica Maggio på Cirkus

Igår var äntligen Veronica Maggios komsert på Cirkus som jag & Josefine har väntat på hela sommaren. Har hört lite blandat om hur hon skulle vara live, men jag måste ändå säga att jag tyckte hon var GRYM live!!

Yesterday

Burlesque-numret vi gjorde med dansen på elevshowen på Maximteatern i maj.
1. Tog balettklass för Marc. Jobbigaste klassen den här veckan, jag var en tomat efteråt, men jag gillar det, det försvinner ju ändå sedan.
2. Tog modernt för Val. Det var svårt, men det är kul när man får kämpa lite extra.
3. Åkte hem till Mathilda med Ester, dansvänner, för att se Burlesque. Bra film och bra sällskap att se en dansfilm med.

Jag är tillbaka igen

Back on track! Så vad har hänt sedan sist? En vecka i Grekland med en massa kompisar, det var grymt! Sjukt kul! Sedan har jag dansat i 2,5 veckor, blir tre totalt när den här veckan är slut. Sjukt kul det med! Första två veckorna med Bounce och den här veckan balett och idag ska jag också ta en jazzklass.
Foton från Grekland när vi var ute och käkade en kväll

RSS 2.0