Mycket kul!

Just nu är jag hemma hos Josefine och ska sova här. Men det händer en himla massa kul just nu. Igår bestämde jag tillexempel helt spontant att jag ska hänga med ett gäng kompisar till Siesta i några dagar. Kommer bli fett! Imorgon blir det flak, studentmottagning och på kvällen rep inför föreställning på måndag! Tagg!

Sista utbildningstimmarna

Idag efter skolan åkte jag till dansskolan för att ha sista utbildningstimmarna. Så nu känns det bra inför examinationen, dock väldigt nervöst! Efter det åkte jag till centrum och fixade nytt pass och köpte en klänning som jag kan visa senare. Toppen när vi inte har nåt plugg kvar och man kan strosa omkring som man vill i sin egen takt.

Lite dansfix

Idag har varit en lugn dag då jag tagit igen mig efter helgen. Har valt outfits som jag ska ha på föreställningen 6e juni som ni borde komma och titta på!! Jag har också bokat Bounce dansläger i sommar! Ska gå två veckor och det kommer bli grymt! Hela min sommar kommer bli grym som det ser ut nu! Over and out.

Föreställning & fest

Ullis & jag på våran fest för någon vecka sedan.

Igår träffade jag Mathilda & Josefine och gick på föreställning på Dansens Hus. Det var avgångseleverna på Balettakademien som hade den och det var grymt bra! Älskar att gå på föreställningar, man blir så inspirerad själv! Efter det åt vi middag på Waynes. Sedan åkte dom hem och jag mötte upp Ullis för att gå på 18års-fest hos Fredrik! Grymt bra drag var det med mycket dans!

Sommar!

Nu har jag ett fungerande tangentbord igen! Wiho! Igår var vi i alla fall några stycken hemma hos Carolina först och myste och snackade lite. Mycket trevligt!
Efter det åkte jag, Josefine, Madde, Isabelle & Caroline in till stan för utgång. Vi drog till sommar! där det var riktigt kul och mycket dans <3


Sista plugget

Efter utgången i fredags blev det en i övrigt lugn helg. I lördags bastade jag och åt en god middag med efterrätt här hemma med familjen. I lördags var det plugg inför tal imorgon och matteprov på torsdag. Blir även plugg idag plus lite övningskörande.







Har fortfarande inte ett fungerande tangentbord så använder laptopen som jag inte har några bilder på. Så det blir lite profil bilder från fejjan. Hoppas det duger.

 


Första utgången


Foto

På grund av att mitt tangentbord inte fungerar har jag inte kunnat blogga. Men nu kommer ett inlägg från min väldigt sega laptop istället. Det blir en bild från facebook från en plåtning för någon månad sedan!

Igår blev det i alla fall min första utgång sedan jag blivit 18! Det var grymt! Vi var på sommar! Jag och Josefine åkte in så vi var där vid nio, halv tio. Det var dock meningen att några andra vänner till oss skulle komma in senare, men eftersom det var så sjukt mycket folk så släppte de inte in fler så de kom aldrig in.. tråkigt! Men vi träffade i alla fall några andra från skolan som vi hängde med tills stägning. En bra kväll med en väldigt rolig kväll!

Firande av mig & Ullis

I lördags firade jag & Ullis att vi fyllt 18 hemma hos mig med en massa vänner. Grymt kul hade vi! Fick en massa fina presenter också, tack tack! Blev läggdags vid 6 och sedan upp igen vid 9 för att städa hela huset. Men det är det värt! Tack allihop för en riktigt bra kväll!

Food shopping

Snart ska jag och pappa iväg och möta upp Ullis och hennes pappa för att åka och handla mat och så vidare till ikväll! Kommer bli grymt! Vi har planerat ganska exakt vad vi ska köpa så det borde gå rätt snabbt.
(Bilderna på mig & Ullis är från när vi var på mitt land i somras! Hon är världsbäst Ullis!)

Fredag

Hallå!
Idag var det då sprigning i skolan. Hela skolan ska springa 5,1 km och beroende på vilken tid man får, får man olika poäng. Sjukt jobbigt! Springa är det värsta jag vet! Men jag är stolt över mig själv, stannade inte en enda gång för att gå och kom i mål på under 30 minuter, vilket är full pott!
Kvällens planer blir att städa rummet och göra det fint inför imorgon här hemma och fixa i ordning lite annat. Ska ta det rätt lugnt i alla fall!

Emma & jag på ett gig på KTH


Idag var det SHOW

Idag var jag tvungen att åka tidigare från skolan för att hinna till Maxim där vi skulle vara klockan 16. Eftersom jag kom lite tidigare hann jag välja min outfit till Burlesque-numret. Sedan repade vi öppningen en stund.
För att sedan göra oss i ordning för show.
Sedan kl 19 var det showtime! Så jäkla kul är det!
Synd att det bara är en gång och sedan är över, men kul var det i alla fall!

Sol...

Sedan jag kom hem har jag legat ute i solen en stund. Sjukt härligt! Dock har jag en massa plugg som behöver göras. Inte lika trevligt!
Ikväll blir det i alla fall dans, det är nice!

Coachat & repat

(Inlägget lädes inte upp igår, så lägger upp det nu) Kom hem för en stund sedan efter en lång dag med dans. Först coachade jag tävlingsgrupperna i disco inför SM i tre timmar. Sedan kom mamma och hämtade mig, så hade hon mat med sig som jag kunde äta i bilen medan hon skjutsade mig till Maxim där jag först repade på scen 14.30-17, sedan middagspaus med dansgruppen i solen, supermys! Så kom det några små flickor som hade ett projekt i skolan och skulle skänka pengar till andra länder genom att sälja kaffe. Perfekt ju! Efter det tittade vi på ett genrep för att sedan ha ett genrep själva. Vid tio kom vi därifrån. Nu är det bara att tagga till på tisdag!
När jag själv tävlade i disco för ca 2 år sedan

Dagens planering

Hallå!
Idag ska jag först coacha tävlingsgrupperna en timme var kl 11-14. Sedan får jag skjuts av mamma därifrån till Maximteatern, får även äta dagens lunch i bilen, haha, livet är rätt körigt ibland. På Maxim ska vi repa till föreställningen vi har på tisdag. Först repar vi 14.30-17. Sedan en middagspaus och så genrepar vi 19.30-21.30!
Jag & Josefine backstage med discokläderna på en show för något år sedan.

Here...


Grym dag!

Här är jag & Pontus i sommras på Arvikafestivalen. Han är en bra kille han! Vi ses ju inte så ofta, men när vi gör det är det grymt!

Imorse kom först farmor & farfar förbi en stund för en snabb fika. Sedan åkte jag iväg och hade sista privatlektionen med min elev innan SM. Nu ser det grymt ut, himla duktig är hon! Efter det åkte jag in till stan och köpte lite välbehövliga grejer, för att sedan gå till dansskolan för att ha balett. Gick riktigt bra idag! Efter det åkte jag och mötte upp Pontus, Ludvig & Marc för lite häng i solen och strosande i affärer. Sedan blev det en glass i solen för mig och Pontus innan det var dags för mig att åka bort till Maxim där jag skulle ha föreställning med streeten. Gick bra det med. Har haft en grym dag idag! Har dansat och träffat fina vänner och det har varit strålande väder!

Världens bästa 18årsdag

Igår fyllde jag 18!! Det firades först med nationella prov i Eng B, skrivdelen. Haha! Senfick vi sluta tidigt, vid halv ett. Så jag, Elin & Ullis åkte och köpte jordgubbar och satte oss i solen. Sedan åkte jag till dansskolan för att repa. Sedan gick vi till MAximteatern för att repa lite på plats, sedan var det dags för show! Efter showen gick jag bort till Fridays Stureplan och mötte upp Malin, Josefine, Ullis & Rebecka. Vi käkade middag och tog några glas och så fick jag en efterrätt för att jag fyllde år. En riktigt lyckad dag!!
Tack alla som förgyllde min dag.

Mera repitioner

Hallå!
Ikväll blir det mera repetitioner. Det är ju det jag oftast gör nu för tiden! Egentligen ska jag repa med ZDT 19.15-21.45, men jag behöver vara på ett annat rep till en föreställning på tisdag och det är kl 20.20-22. Så jag ska köra så mycket som möjligt med ZDT och sedan springa till nästa dansskola för att repa mer där. Det där löser sig nog.
Imorgon fyller jag ju 18 också! Wihooo! Kommer han dansshow på kvällen och efter det blir det middag och drinkar med ett gäng tjejkompisar! Perfekt!

I wish..


4 maj 2011

Massa dans idag! Åkte direkt efter skolan för att repa en timme med ZDT, stannade kvar en stund och tränade lite också. Sedan gick jag bort till nästa dansskola för att ha 80 minuters balett. Var sjukt länge sedan jag hade balett! Tre veckor tror jag, vi har haft rep på balettklasserna och det har varit lov och jag har varit på photo shoot när det varit balett. Så nu ÄNTLIGEN! Efter det hade jag 1,5 timmes rep med vårt Burlesque-nummer.

Jazz igår

Igår hade jag jazz på kvällen. Vi hade redan gjort all koreografi så vi hann köra mer uppvärmning och stretch i början av klassen, vilket var jättekul! Kanske lite för kul, då jag var väldigt taggad på att riktigt dansa och bli varm med uppvärmning efter alla rep vi haft nu. Huvudet var med på det, men kroppen orkade inte med efter ett tag, då jag till och med kanske tog i mer än vanligt. Men då var det bara att pusha sig själv lite extra. Riktigt kul! Nu sitter i alla fall den koreografin riktigt bra! Hör sen!

Eftermiddagen

Efter skolan idag fick vi skjuts från skolan med Carro eftersom hon nu TAGIT KÖRKORT! Så jäkla kul. Gick riktigt bra!
Jag & Ullis gick hem till Ullis sedan, där vi käkade banan med kanel, socker & mjölk (Ullis introducerade detta för mig, riktigt gott!) & drack kaffe. Myspys!

Street rep

Street på en show för något år sedan.
Idag repade jag streeten till showerna och idag satte vi hela koreografin, så nu är det bara att träna in den!
Bara ett rep kvar på fredag och efter det är det showtime. Nice!

VALBORG

Valborgen spenderades först med grillning hemma hos mig med Carolina, Caroline (som kom hem från USA igår!), Ullis & Josefine. Efter det kom lite fler folk. En ganska trevlig kväll tycker jag!
Pussar!

RSS 2.0