Gårkvällen

Efter mycket fram och tillbaka igår. Skulle jag & Jossan ha myskväll med Gossip Girl eller åka och festa, tillslut åkte vi i alla fall och festade hos Adde. Vilket visades vara ett riktigt bra val för vi hade sjukt trevligt..! :)
En annan gång jag festade med Adde



Fredag

Idag var det bara två lektioner eftersom vi var lediga från resten, skönt! Så jag och Ullis satt en stund i solen, pluggade och väntade på att Adam skulle sluta. Vi åkte sedan till centrum där faktiskt han köpte lite kläder och jag och ullis ingenting, haha! Sedan kom även Jonny förbi och vi satt och käkade en stund och skrattade åt allt möjligt. Lite trött så där i slutet på veckan så allt blir kul, men vi hade roligt i alla fall!
Ullis & jag förra sommaren

Repetioner

Långa dagar nu! Igår fick jag gå tidigare från skolan för att hinna repa kl 16 till 22.20. Idag åkte jag också direkt efter skolan för att repa till kl 21.20. Men det är sjukt kul och nu är hela koreografin satt, nu gäller det bara att träna in den! Sjukt kul är det i alla fall! Och så är ju koreografen helt sinnessjukt duktig också!

Kulglass i solen

Efter skolan idag så åkte jag, Ullis, Elin & Ebba och köpte kulglass, satte oss på en bänk och myste en stund i solen (som inte var riktigt lika varm som jag vill att den ska vara, men det var väldigt mysigt ändå!), för att sedan åka hem och mördar-plugga till juridikprovet imorgon.

Rep & privatlektion

Har som sagt repat heela långa dagen och efter det dessutom haft privatlektion. Har sjukt ont i fötterna nu bara för att jag har stått hela dagen. Sista energin var bara att lägga på privatlektionen för när jag undervisar vill jag ha massa energi att ge eleven för en bra klass, så jag fick kämpa på! Och det gick riktigt bra! Får ju dessutom energi av min duktiga elev också.

Sitter nu på tåget påväg till nästa danssk...

Sitter nu på tåget påväg till nästa dansskola. Har repat kl 10.30-17 med en halvtimmes rast. Nu är de dags för privatlektion med en väldigt duktig elev! Nu är det bara att använda dom sista krafterna jag har kvar!


Dagens planering

Idag ska jag ha privatlektioner 14-16.30. Sedan åker jag direkt till nästa dansskola för att repa streeten 18-19.30. Sedan får jag skynda mig hem för att göra mig i ordning inför Hannas 18års-fest.

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Har sett denna film ikväll. Riktigt bra. Den rekommenderas...


Lugnet innan stormen

Idag har jag en lugn dag när jag inte gör någonting. Förutom att komma ikapp med plugget då. Passar i alla fall på nu innan allt sätter igång. För efter idag blir det fullt ös med skolan, rep inför shower, jobb, min födelsedag osv.
Idag har jag dessutom hunnit varit ute och solat en stund. Tar det dock försiktigt då min hud är väldigt känslig, kan få soleksem och sånt. Men en stund tror jag är bra så att jag vänjer huden långsamt.
Håller också på och pluggar till mitt naturkunskapsprov jag ska ha efter lovet eftersom jag var sjuk när resten av klassen skrev det.
Här är jag förra sommaren ute på landet :)

Why?


Sol...

Idag blev det först en frukost ute i solen med mamma! Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Per. Vi satt och snackade vid nybrokajen och tog sedan en lång promenad. Riktigt härligt!

The Social Network!

Igår tog jag en hemmakväll. Den spenderade jag genom att cykla till centrum med mamma för att hyra några filmer. På vägen hem köpte vi också med oss pizzor som vi åt till middag.
Efter middagen kollade vi på The Social Network. Skitbra film! Verkligen intressant och rätt tänkvärd också!

Sidenskjorta

Igår efter att jag varit på fotbehandling mötte jag upp Ullis för att åka in till stan för lunch och lite shopping. Dock så hittade varken någon av oss speciellt mycket. Men vi hade en trevlig dag på stan i solen i alla fall!
Jag köpte i alla fall present till Hanna som ska ha födelsedagsfest snart och en skjorta till mig :D

THE BLACK SWAN


Igår efter att jag klippt mig vid Odenplan gick jag till Hötorget för att möta upp mamma och se på bio. Vi såg The Black Swan, och den var otroligt bra! Men väldigt läskig! Annorlunda med en dansfilm som är läskig, annars är det ju vanligast med glada och peppande dansfilmer. Mycket intressant! Tror att de flesta kan känna igen sig själva i delar av filmen, se den!
Pussar!

ÄNTLIGEN FIXAT FRILLAN

Idag var jag äntligen och klippte mig och slingade håret! Det var verkligen på tiden kan jag lova!
Alla frisörer där är verkligen grymma! Kan verkligen rekommendera er att gå dit! Lite dyrare är det, men det är det värt! Det här är tredje frisören på det stället som jag gått hos, och alla har varit precis lika duktiga! De klipper inte av halva håret heller som många frisörer gör, trots att de klipper så mycket så att håret ändå blir fräscht :D

Vad har ni gjort denna dag? Någon mer som fixat frillan kanske?

café 60

Kom precis hem från Café 60 där jag myste en stund med Ullis. Vi satt till och med ute. Dock är var det lite för kallt för det, men vad gör man inte för att känna att det kanske är lite lite sommar i luften.

Solat

Jag var ute och solade en stund på dagen faktiskt. Första gången för i år och jag kan nu se en liten liten bikinilinje! ;) Känns så härligt att vädret är så fint nu.

Discoutbildning

Igår var jag på den näst sista lektionen på discoutbildningen innan det blir examination.
Då fick vi lära ut våra koreografier till varandra plus Linette, medan vår lärare Louise satt och tittade och skrev ner feedback som vi ska träna på tills nästa gång. Riktigt nyttigt.
Jag med en av discogrupperna som jag coachar.

WeHeartIt


PHOTOSHOOT MED ZDT

I lördags var jag på fotografering hela långa dagen. Det var med teamet och var otroligt roligt! Riktigt proffsigt och proffsig fotograf, proffsiga sminkörer osv. Kul!
Först var jag där kl 10.00 för att få en klassisk sminkning med sotning. Sedan bytte jag om till kläderna jag skulle ha och sedan fick jag håret fixat. Sedan blev det en snabb lunch för att sedan bli fotograferad. Då var det en klassisk bild där nästan bara ansiktet är med. Efter det bytte jag om till andra kläder. Sedan gick vi en liten modevisning som filmades som ska vara reklam för att vi gör modevisningar.
Sedan bytte jag om igen och då var det dags för dansbilderna. Sjukt jobbigt att stå i alla danspouser så länge, men sjuukt kul! Sedan bytte jag om igen för att då ta hoppbilder med en studsmatta. Sedan valde vi vilka bilder vi ville använda på våra kort vi ska ha när vi ska söka jobb. Kom inte därifrån förrän 20.00.
RIKTIGT KUL DAG!
Lägger kanske upp lite bilder när jag får dom från fotografen sedan!

ROCK THE BALLET

God kväll finingar!

I fredags spenderade jag kvällen med mamma och pappa! Vi åkte in till stan och åt middag på Prinsen, sedan gick vi och tog en latte på Kofi.
Sedan gick vi till Cirkus där det var Rock The Ballet! ÅÅH, DOM VAR GRYMMA! Det var riktigt duktiga balletdansare från New York som dansade till modern musik, typ Black Eyed Peas, Coldplay... Älskar dansföreställningar, det gör mig så inspirerad och ännu mer taggad på att dansa mer! :D

TITTA OCH NJUT...

Planering

Kom hem från dansen för en stund. Idag blev det nästan bara rep inför showen den 6e juni och prat om fotograferingen vi ska ha på lördag med samma fotograf som till nedanstående bilder. Båda grejerna kommer blir skitkul!

CARRO HAR FÅTT KÖRKORT

Hello!
Nu blir det mycket gratulationer här, men det är väl trevligt? Idag ska vi gratta Carro som tog körkort idag! Så himla duktig! Massor av grattis!!
Hoppas ni också haft en bra dag!
Love
O

Grattis Ullis!

Idag (eller igår eftersom klockan är över 12?) var det inte vilken dag som helst! Det var nämligen Ullis födelsedag! Och inte vilken födelsedag som helst, utan idag var det 18 år som gällde!! Hon är så bra Ullis, alla borde ha en sån som hon! Min äldsta vän, snart har vi känt varandra i 12 år, det ni! Massor av grattis till henne!!
Här är jag & min fina fina vän <3

Stolt

Jag när jag tävlade i singeldisco i Falun

Idag fick jag ett samtal när jag satt i skolan en stund innan jag skulle börja.
Jag fick höra att en av grupperna jag coachat lite smått har fått frågan om att vara med på VM! Ååh vad jag är stolt över dom, så himla duktiga!
Dessutom pratade vi lite om jobb för min del till hösten. Skulle vara sjukt kul! Men vi får se om jag kan få ihop det med allt annat, men jag hoppas på det! Berättar mer sen när det är klart.

Biljett-släpp

Idag släpptes biljetterna till vår show den 10e maj. 180 kr för vuxna, 120 för barn. Köp! Det kommer bli grymt!

Tidaholmstrofén

Det har varit en grym tävlingsdag i Skövde idag, det var första enda rikstävlingen för den här terminen. Alla kämpade på så sjukt bra. Är rätt trött nu efter den långa dagen, men jag kör lite statistik innan jag somnar: vi hade 20 tävlande, 11 semifinalister, 3 finalister & en pallplats. Sedan har vi ju en grupp i A-klass (högsta tävlingsklassen i grupp) & Bella i Superstar (högsta tävlingsklassen i singel flickor under 16 år)! Och gruppen kom till final för första gången och det var Bellas första gång i den klassen och hon kom ända till semi. Jag är sjukt stolt över alla!

Mot Skövde!

Kom hem för en stund sedan och har gjort en smoothie som jag ska dricka. Har packat klart allt inför helgen nu också.
För snart bär det nämligen av mot Skövde för danstävling som jag ska vara lagledare på. Kommer bli grymt roligt!
Första rikstävlingen för den här terminen! Nu kör vi!
Här kommer en bild från en prisutdelning när jag tävlade. Saknar det massor när jag står och coachar dom andra som tävlar, menmen, det här är också grymt kul!

Dubbelklass

Idag var det dubbelklass i commercial / street ;) Så vi körde på med en massa koreografi till showen den 6e juni :D
Var rätt trött i slutet av klassen, men det är bara att kämpa allt man kan. Nu sitter i alla fall stegen bättre än innan klassen trots tröttheten.





Föreläsning

Igår slapp vi två lektioner i skolan för att åka in till Chinateatern på föreläsning angående ekonomi. Det var en av killarna som hade Lyxfällan som föreläste och det var riktigt intressant och inspirerande! Nu ska jag iväg på dans! :D Hörs senare! Puss

KAOS

Hej på er! ;)

Blev inget bloggande igår eftersom jag skyndade mig hem efter skolan, sen kom Josefine förbi så att vi gjorde oss i ordning tillsammans för att sedan åka på skiva med temat kaos. Eftersom jag inte är 18 än blev det bara middag, men det va grymt kul ändå! Och nu är det bara en månad kvar tills jag blir 18, wiho!
Ha det så bra finisar!



Mycket man borde göra

Satt kvar en stund efter skolan med malin idag för att göra klart vår svenska presentation. När det var dags för henne att ha lektion åkte jag hem och sen jag kom hem har jag bara tittat på tv. Har sjukt mycket att göra egentligen, men känner ingen ork. Ångest ångest ångest!


Malin och jag på fest!

Jag på samma fest!

Friends


Snabbt träningspass

Kände för att träna lite mer, så jag körde ett snabbt träningspass här hemma :D Wiho <3
Det jag gjorde var:
  • Hopprep: 2 min
  • Bäckenlyft: 2 x 12 ggr
  • Plankan: 2 x 50 sek
  • Situps med vridning: 2 x 16 st

Bilder från ett gig

Bilderna är från när jag gigade med teamet på KTH för någon månad sedan.
Efter att jag coachat grupperna idag åkte jag själv för att träna street på gästlärar-klassen. Dock kom ingen lärare så Kalle fick hoppa in vilket var riktigt kul! Dessutom pratade vi om att vi kanske ska få göra ett nummer till showen med en lärare vi haft tidigare, hoppa på det!

Coachning snart

Jag & två av grupperna jag coachar på senaste tävlingen då de fick de två första placeringarna, ett guld & ett silver.

Just nu äter jag frukost innan jag ska iväg och coacha tävlingsgrupperna. För två av grupperna gick det ju sjuukt bra senaste tävlingen, så nu ska vi som sagt träna ännu mer så det går lika bra nästa gång!

Släktmiddag

Kom precis hem från mormor & morfar nu. Det var trevligt tycker jag, de flesta var där idag, hela vår familj och hela mammas brors familj med deras respektive. Kul att få krama mormor & morfar speciellt. När jag var liten var dom och tog hand om mig och min bror någon gång i veckan medan mamma & pappa jobbade, morfar skjutsade mig till dansen och hämtade från fritids. Nu ses vi inte lika mycket längre, så man får ta vara på när vi ses.
Nu blir det att sova. Imorgon ska jag coacha tävlingsgrupperna. Och bara för att det gick så bra förra gången ska vi inte ta det lugnt, nu ska vi köra ännu hårdare!

Nu är jag i bilen påväg mot morfar och mor...

img_1608 (MMS)

Nu är jag i bilen påväg mot morfar och mormor för att fira världens finaste morfar som fyllt 86! Blir även att träffa min kusin första gången sedan hon blev gravid, ska bli kul!


Framtiden

Igår på kalaset blev det mest prat med de vuxna så klart, vilket var intressant. Det är intressant med nya människor också. Vi pratade lite om vad jag vill göra sen i livet. Och jag sa att egentligen vill jag just nu bara dansa. Men att det känns som att jag måste tröttna snart så att jag kan börja plugga vidare. Då var det en som sa ifrån att man kan göra vad man vill, när man vill, hur man vill. Och egentligen håller jag med om det här! Jag tycker att man alltid ska göra vad man själv vill för tillfället, inte för att alla andra gör så och det är så man bör göra. Man ska känna själv, för alla är vi olika och det viktigaste är att göra något man brinner för. Jag har bara blivit matad av alla som säger, man kan max ta ett sabbatsår och sen måsta man plugga vidare och få ett bra jobb. Men.. detta kommer alltid finnas kvar. Bättre att göra vad som känns bäst och att vara nöjd, glad och lycklig! :)

Balett

Idag blir det balett för min del :D Ska bli riktigt skönt. Dock så missar jag lite för många balett-klasser på lördagar enligt min åsikt. Vet att det är andra som missar mer än mig, men jag gillar det inte alltså.
Detta på grund av att danstävlingar ligger på lördagar och då är ju jag med och coachar tävlingseleverna. Dessutom ska vi ha fotografering med teamet en lördag snart. Men men, det är bara att ta igen allt med den yngre gruppen!
Ha en bra dag hörrni!

Alla känslor på en och samma gång..

Klassfotot vi tog förra terminen
Sjukt vad mycket olika saker jag varit med om idag. Först hade vi vanlig juridik-lektion i skolan, sedan stod jag & Carro inför hela klassen på idrotten och hade streetdance med dom. Efter det åkte jag och åt lunch med familjen innan vi gick till kyrkan för att gå på begravning. Går inte ens att beskriva känslan, tårarna bara rinner och rinner. Efter det var det fika i församlingssalen. Och efter det åkte jag & mamma till hennes arbetskamrat på kalas eftersom jag även är barnvakt åt hennes barn. Så idag har jag varit nervös, gråtit, skrattat, allt!

Massa dans dans dans & en sushi

Hemma hos Carro i lördags
Igår var det s himla mycket så blev inget bloggande. Gick i skolan till fyra, sen hade jag utvklingssamtal och åkte direkt till dansen efter det. Där hade jag två balettklasser och en jazzklass. Idag efter skolan satt jag & Carro kvar och gjorde vår idrottlektion vi ska ha imorgon, det blir streetdance och kommer bli grymt! Sedan käkade vi sushi innan vi båda åkte på träning. Jag hade latinjazz/showjazz och sen commercial/street. Grymt kul :)

RSS 2.0