Min Stora Dag

 
Ikväll blev det dans väldigt sen. Undervisade i disco i fyra timmar. Drog sedan in till stan för att själva ta dansklass i jazz 1,5 timme och sedan repa i en timme. Vi repade till Min Stora Gala som man kan läsa mer om på bilden här ovanför. Ska bli väldigt roligt!
 
 

Jobb i repan

 
- Tröjan med "Laisings Dance Crew" tryckt på armen är på! Mot Laisings för att jobba några timmar i receptionen nu! 

Privatlektioner Disco

Hej på er! Idag har jag haft två privatlektioner i disco. Först tränade jag en tjej i singel och efter det två tjejer i par. Himla duktiga är dom! Dock var den ena sjuk, vilket var synd, men tycker vi kämpade på bra ändå! På lördag har dom tävling :) Då hoppas jag att det går bra i singeln så hon kommer upp i rankingen i Sverige och i par hoppas jag att de får en prick så de kommer upp i högsta klassen. Heja heja! Avslutar med en gammal discobild på mig och min danspartner Rebecka. Sov gott :D
.
 

En snabbis danstävling igår

 
Igår efter jag hade dansat balett och street så kom mamma med bilen. Då var det jag som hoppade in i framsätet och fick övningsköra till Järfälla. Bra träning att åka innen i stan en solig lördag kan jag säga, väldigt mycket folk som ville korsa vägarna och mycket bilar. I Järfälla var det danstävling där några av mina elever skulle tävla, så jag ville kika lite, när det ändå var så nära. Väl framme hann jag seca 5 ronder och bara två av mina elever. Tävlingen slutade en timme tidigare. Det var alla föräldrar och de som jobbar på tävlingen glada för men för mig var det väldigt tråkigt, då hann jag ju knappt se något. Så måste försöka åka till en annan tävling snart. Saknar tävlingsstämmningen på danstävlingarna. 

Balett & Street

Foto: Mathilde Frykhammar
 
Nu blir det övningskörning till Mörby, för att sedan ta tunnelbanan in till Base. Idag blir det först balett och sedan street. 

Undervisning & Genrep!

Som vanligt består fredagarna av endast dans. Vilket är hur kul som helst. Började dock dagen med att koreografera lite och träna på sjungandet eftersom jag har sångtlektion igen på tisdag.
 
Efter lunch åkte jag sedan till Laisings där jag undervisade mina fyra discoklasser. Dom är så fina och duktiga mina elever. 
 
Sedan skyndade jag mig iväg till Base för att ha jazz.. Trodde jag. Vi fick istället se Hanna Lindblads genrep. Det var riktigt bra. Visste inte så mycket om henne innan, men blev riktigt imponerad. Vad duktig hon är! På allt.. Dansa, sjunga, skådespela osv! Grymt!
 
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

Hejsan! Om det nu finns några kvar..
 
Tänkte att jag skulle börja hänga lite här igen, så får vi se hur det går :) 
 
 
 
 

RSS 2.0