Häng på söder

Igår kväll mötte jag upp Ludvig som är bakom mig och Bavi på bilden. Jag mötte upp han och hans kompis Niklas på söder för några öl. Satt och snackade och hade trevligt. Det är så skönt att få killars perspektiv på saker och ting och skönt att hänga med grabbar och bara vara, jag gillare!

Street & jazz

I fredags hade jag mina sista dansklasser på länge eftersom jag ska resa bort en massa nu. Först hade jag 1,5 timma street. Vi var bara tre stycken på klass. Det borde ju vara bra, man får ju nästan privatlektion. Men jag tycker inte det blir samma tryck på klass när man är så få. Men det var kul i alla fall! Efter det hade jag 1,5 timmes jazz. Väldigt svettigt och kul var det!
Här är när jag dansar street på en föreställning för något år sedan

Lunch med Josefine

Igår kom Josefine hit för lunch och massa prat. Vi ses inte så ofta, men pratar på telefon och sånt desto mer. Det är en fin tjej det! Även om hon är lite vimsig så är hon världens bästa som alltid finns där för en. Om det är någon jag ringer mitt i natten så är det Josefine, och oavsett så svarar hon och lyssnar.

Grym sommar.

Nu har jag betalat biljett till Arvikafestivalen, tåg till & från festivalen och Greklandsresan. Pengarna rinner iväg, men dom är väl till för att göra roliga saker för ändå. Åh det kommer blir en grym sommar! På bilden är några av dom som ska med till Grekland. Och idag har jag packat till Thailand, grym sommar!!

Filmer när jag dansar

Fick en önskan om att jag skulle lägga upp filmer när jag dansar. Det var lite svårt att hitta några med bra kvalité. Men men. Här är i alla fall i februari när jag var med på QX-galan. Det är jag som river av rocken första gången och har blå byxor, lila linne & en paljettkavaj.
Här är från elevföreställningen förra året. Jag är med på 3:54. Sitter ner med ett svart linne med en tiger på.
Här är öppningsnummret på Kristallen, lite oklart vem jag är exakt eftersom man inte ser skillnad på någon. Jag börjar i alla fall dansa nedanför scenen på ca 2:37.
Här är jag med i publiken och dansar publiknummret på Bounce föreställning. Vi börjar på ca 1:45.
Här är sista tävlingen som vi gjorde med våran grupp Seven Deadly Sins. Det var Nordiska Mästerskapen. Dansen har vi koreograferat själva. Våran grupp börjar dansa på 4:17.

DVD från föreställningen

Igår kom DVDn från föreställningen vi hade i maj. Himla kul, så kunde sätta mig med en cola och bara glo. Den gick på repeat hela kvällen igår. Det är så lärorikt att se på sig själv, se vad man är bra på och vad man behöver jobba mer på. Så nu har jag granskat mig själv och vet vad jag ska jobba på till hösten.

Danslärare till hösten

Jag & Rebecka när vi tävlade i pardisco.

I onsdags var jag och skrev kontrakt för att bli danslärare till hösten. Åh ska bli så himla kul! Ska ha fyra klasser med 12-17 åringar. Åh jag är så taggad på nästa termins dans, både min undervisning och min egen träning!
I Eskilstuna.


Och vi vann, OM vi var lyckliga!


Saknar min tävlingsperiod sjukt mycket, tur att jag får vara med och coacha nu så jag ändå får åka på tävlingar.

En LYXDAG!!

Idag hade jag nästan en lyxdag. Först var jag på ansiktsbehandling. Hon sa dessutom att min hud såg mycket bättre ut än vad den gjort tidigare. Trots dans-sminket jag har ibland alltså! Så jag är glad!
Efter det lunchade jag med Ullis innan det var dags för nästa behandling. Fotvård. Och det såg så bra ut att jag inte behövde någon behandling och inte behövde betala. Så nu blir det ingen mer fotvård på ett tag, skönt!

Summer dance

Äntligen lite dans nu efter föreställningen och allt. Skönt att komma igång lite. Igår körde jag på dagen modern jazz som var väldigt svår plus att de flesta redan hade gjort allting vi gjorde dagarna innan. Men det var sjukt kul i alla fall! Efter några timmar i stan sedan blev det först modernt och sedan commercial. Sjukt kul det med! Och idag körde jag commercial igen, svettigt och kul!

Kusins student..

Igår var det min kusins tur att ta studenten! Var på hennes utspring och sedan blev det en lunch med familjen medan hon åkte flak och efter det var vi på hennes mottagning! Riktigt härligt, jag blir så avundsjuk! Men nästa år är det min tur!

EXAMINERAD!!

Backstage ombytta till ett disco-nummer på en vårshow för något år sedan.

Igår var jag uppe med tuppen och mötte Nadine vid Centralen för att åka till Skövde för att bli examinerade till assistenter i disco!!! Så himla härligt! Kändes bra och blev godkänd efter denna utbildning denna termin! Sjukt härligt! Vi tog dessutom grymma streetklasser där med en grym kille från Danmark! Var också med på möten med organisationen, sjukt intressant att se hur mycket som verkligen ligger bakom allt runtomkring tävlingar och liknande. Grym dag!

Behöver stretcha...

Har varit och övningskört lite med mamma idag. Gick inte så bra första halvtimmen, men sista kvarten gick det faktiskt bra! Andra gången på vägarna nu, wie! Efter det körde vi en timmes zumba och sedan stretching efter det. Behöver stretcha under denna sommar om jag inte vill bli galet stel till höstterminen börjar....

Väckarklockan

God morgon på er, eller ska man säga god dag?!

Usch, förstår inte hur jag lyckas sova så länge. Detta hände i förrgår också. Och båda gångerna har jag ställt klockan som jag alltid gör, på klockan tio. Om man ändå inte försover sig så är det ett grymt tips. Det gör att man aldrig vänder riktigt på dygnet, även om man varit ute sent och kroppen mår så mycket bättre av det och man blir piggare generellt då kroppen får sin dygnsrytm. Jag mår iallafall så mycket bättre sedan jag börjat med detta, och då vaknar jag klockan tio även om jag festat, men då försöker jag ju ändå ta det lugnt på dagen för att vila upp mig och försöka lägga mig tidigt nästa dag.

Jag på min & Ullis 18års-fest!


You think you're in love


Spelat kubb...

Himla skön dag idag! Har verkligen inte gjort någonting. Bara tagit det lugnt här hemma. Legat i solen, tagit en latte på altanen, lyssnat på bra musik och spelat kubb med pappa. Skönt med lite tid här hemma för en gångs skull! Vad har ni gjort idag?


Grillning

Igår valde jag mellan att grilla med två olika gäng. För mig med världens beslutsångest var det sjukt jobbigt. Antingen med grabbarna i saltis eller med gänget jag ska till Grekland med i Österskär. Till slut blev det i alla fall med Greklandsgänget, då behövde jag inte åka så långt själv. Vi var hemma hos Joel och grillade hamburgare och marshmellows (stavning?). Sjukt mysigt var det!
Foto: Elin B, jag & Josefine på kräftskiva förra året

Gårkvällen

Igår var en riktigt lugn dag. Sedan hände det mer på kvällen. Mötte upp Per och tog en öl på ett ställe på Sveavägen. Sedan åkte vi till söder för att träffa Pers kompisar, men det var problem med att hitta dem så vi satte oss och tog en öl istället. Så kom hans kompisar Nisse & Billy förbi i alla fall, men så stängde baren där så då tog vi tredje ölen på tredje stället. Efter det åkte vi till Humlan och hängde en stund med Steffie, Sebbe & Josefine! Härligt värre! Nu är det äntligen sommar!!

Avslutningar x 5

Igår firades att skolan var slut hela dagen! Först hade jag skolavslutning, sedan åkte vi in ett gäng tjejer och fikade på Baresso. Men för mig blev det bara en snabbis eftersom jag skulle vidare och fira min kusin Pelle som tar studenten. Var först på hans utspring och åkte sedan till mottagningen som han hade tillsammans med sin andra kusin Albin. Så då firade vi båda dom. Grymt lyckad mottagning, bland dom roligaste jag varit på tror jag. Efter det åkte jag vidare på en annan studentfest där vi firade Jens & Johan som tagit studenten. Även det grymt kul! Kul dag alltså! Så firade min skolavslutning och Albins, Pelles, Jens & Johans student! Haha
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra något vettigt av dagen, vi hörs! <3


Jag hemma hos Carolina för någon vecka sedan!

Föreställning med ZDT

Igår hade vi då föreställning med ZDT. Var där klockan tio och efter det var det full rulle, rep på scen, rep med scenkläder, lunch, blev sminkad, rep med scenkläder och ljus, och sedan föreställning! Lika kul som alltid att stå på scen!


Siesta, Hässleholm

Förjävla töntig bild från Siesta, jag, Oskar Linnros & Jenny! Men väldigt rolig.
Har som sagt varit på Siesta i helgen. Blev bara en snabbis eftersom jag hade rep innan och ska på fest ikväll och har föreställning imorgon som jag vill vara pigg på! Men grymt kul hade jag. Såg Slagsmålsklubben, Oskar Linnros, Rebecca & Fiona, Adrian Lux, Håkan Hellström, The Kooks osv! Sådana spelningar är ju typ det bästa som finns, så hur värt är det inte med festivaler?
Idag ska jag hänga med mormor & morfar och köpa present till Steffie & Jennifer som har 18års-fest ikväll. Pussar!

Student & rep

En lång dag idag!
I natt sov jag hos Josefine så vi fick skjuts hem till mig i morse, här gjorde vi oss i ordning och fixade allt inför dagen och åt frukost. Sedan gick vi till Ullis en stund för temys. Sedan tog vi bussen till skolan för att fixa flaket vår vän Malin och hennes klass skulle ha när de tog examen. Sedan tittade vi på deras utspring och åkte sedan flak. Skyndade oss hem, duschade, sprang till bussen, var på Malins mottagning i cirka en halvtimme för att sedan och åka och repa inför föreställningen! Pust..

Just nu spelas Adrian Lux som ska till Siesta som jag åker till imorgon!

RSS 2.0