PHOTOSHOOT MED ZDT

I lördags var jag på fotografering hela långa dagen. Det var med teamet och var otroligt roligt! Riktigt proffsigt och proffsig fotograf, proffsiga sminkörer osv. Kul!
Först var jag där kl 10.00 för att få en klassisk sminkning med sotning. Sedan bytte jag om till kläderna jag skulle ha och sedan fick jag håret fixat. Sedan blev det en snabb lunch för att sedan bli fotograferad. Då var det en klassisk bild där nästan bara ansiktet är med. Efter det bytte jag om till andra kläder. Sedan gick vi en liten modevisning som filmades som ska vara reklam för att vi gör modevisningar.
Sedan bytte jag om igen och då var det dags för dansbilderna. Sjukt jobbigt att stå i alla danspouser så länge, men sjuukt kul! Sedan bytte jag om igen för att då ta hoppbilder med en studsmatta. Sedan valde vi vilka bilder vi ville använda på våra kort vi ska ha när vi ska söka jobb. Kom inte därifrån förrän 20.00.
RIKTIGT KUL DAG!
Lägger kanske upp lite bilder när jag får dom från fotografen sedan!

Kommentarer
SOFIAS

uunderbara serie!Blogg: http://adayofmylifee.blogg.se/
2011-04-18 @ 23:12:09
TIDSTJUVEN

Det där ser kul ut! :D Roligt med Behind the scenes-bilder. ^^Blogg: http://tidstjuven.blogg.se/
2011-04-18 @ 23:42:47
Yohanna

Tack för titten i min blogg! :) Vad kul att du plåtats!! :)Blogg: http://maiplu.se
2011-04-19 @ 06:19:15
johanna

FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet, du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått. Media är makt. MVH JohannaZoeBlogg: http://johannazoe.devote.se
2011-04-19 @ 07:33:08
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback